سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستی افسرده دل، کمتر می پاید . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 102 فروردین 14 , ساعت 1:43 صبح
در نجواهای‌ خود با دیگران در مورد چه موضوعاتی صحبت کنیم؟

یک استاد حوزه با بیان اینکه مومنین هنگام نجوا به غیر از نیکی و تقوا سخن نمی گویند، گفت: محتوا نجوا باید تمام خوبی‌ها  و نیکی‌ها باشد، از بین همه خوبی‌ها یکی‌ از موارد “تقوا” است، پس اگر قرار است صحبت خصوصی داشته باشیم باید مراقبت کنیم آبرو ‌کسی نرود و گناهی رخ نداده و حاکم شرعی و عادل نادیده گرفته نشود.

حجت‌الاسلام والمسلمین منصوریان دامغانی -استاد حوزه- در گفت‌وگو با ایسنا در تفسیر آیه‌ 9 سوره مبارکه مجادله «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِذَا تَنَاجَیْتُمْ فَلَا تَتَنَاجَوْا بِالْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَمَعْصِیَتِ الرَّسُولِ وَتَنَاجَوْا بِالْبِرِّ وَالتَّقْوَی وَاتَّقُوا اللَّهَ الَّذِی إِلَیْهِ تُحْشَرُونَ» اظهار کرد: خداوند در این آیه شریفه می‌فرماید «ای کسانی که ایمان آورده‏‌اید هنگامی که نجوی می‏کنید به گناه و تعدی و معصیت رسول خدا نجوی نکنید، و به کار نیک و تقوی نجوی کنید، و از مخالفت خدائی که بازگشت و جمع شما به سوی او است بپرهیزید».

وی با بیان اینکه چند نکته‌ در این آیه وجود دارد، ادامه داد: نکته اولی که باید به آن‌ اشاره کرد این است که خداوند در این آیه شریفه اصل "نجوا" کردن را مردود نمی‌داند، خدا متعال در این آیه بر روی نجوا با دوستان و ‌اقوام تاکید دارند اما نه نجوایی که محتوای آن گناه، آبرو بردن از دیگران، دشمنی ایجاد کردن و تخلف از دستور خدا و رسول‌اش و ائمه اطهار باشد. ادامه مطلب...

دوشنبه 102 فروردین 14 , ساعت 1:43 صبح

سیزده بدر و یا روز طبیعت در فرهنگ ایرانیان بهانه‌ای برای حضور در دامان طبیعت و ثبت لحظات شیرین و ماندگار در کنار خانواده هاست.

هر چند سیزده بدر سال 1402 با ایام مبارک "رمضان" ماه میهمانی خدا تقارن دارد ولی باز هم جمع کثیری از افراد برنامه‌ریزی می‌کنند تا ضمن پرداختن به فرایض دینی این روز را در طبیعت و در کنار خانواده‌های خود بگذرانند.

برای همین منظور مسئولان امنیتی و انتظامی در کنار مسئولان و متولیان حفاظت و صیانت از منابع طبیعی، محیط زیست و تفرجگاه‌ها تدابیر لازم را برای جلوگیری از هتک حرمت به باورهای دینی، حفظ حرمت روزه‌داران و ممانعت از آسیب رسیدن به جنگل‌ها، مراتع و سایر عرصه‌های محیط زیست در این روز اندیشیده‌اند.

چند تذکر برای بدر کردن 13 فروردین!

لزوم احساس مسئولیت در حفظ منابع طبیعی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان امروز شنبه 12 فروردین 1402 در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مردم در سیزده بدر همزمان با روز طبیعت در راستای حفاظت از جنگل‎‌ها و مراتع به عنوان همیاران منابع طبیعی کوشا باشند، اظهار کرد: همه باید به عنوان محافظان طبیعت برای حفاظت از این منابع با ارزش نقش تأثیرگذار داشته باشیم.

حمید سلامتی احساس مسئولیت در حفظ منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع را از الزامات برشمرد و ادامه داد: مسافران و گردشگرانی که در روز طبیعت از تفرجگاه‌های طبیعی جنگلی و یا پارک ها استفاده می‌کنند باید از شکستن سرشاخه‌های درختان خودداری کنند.

وی پرهیز از روشن کردن آتش را از راهکارهای کاهش آسیب زدن به طبیعت دانست و افزود: افرادی که اقدام به برافروختن آتش می‌کنند باید از خاموش شدن آتشی که در جنگل روشن کرده‌اند اطمینان پیدا کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان رها کردن پسماند و زباله به ویژه زباله‌های پلاستیکی و شیشه‌ای را از دیگر معضلات طبیعت گردی برشمرد و خاطرنشان کرد: اینگونه زباله‌ها بر اثر تابش نور خورشید همچون ذره بین عمل کرده و باعث آتش سوزی می‌شوند که خسارت‌های جبران ناپذیری را به طبیعت وارد می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه گردشگران باید محل اسکان و اتراق خود را با توجه به فصل رویش گیاهان و نهال‌ها در اماکنی انتخاب کنند که پوشش گیاهی و جنگلی کمتری دارد، یادآور شد: منابع طبیعی سالم جزء سرمایه‌های اجتماعی محسوب می‌شود و همگان باید با استفاده از این ارزش‌های خدادادی و با رعایت اخلاق طبیعت گردی در حفظ طبیعت و این منابع با ارزش تلاش کنند.

چند تذکر برای بدر کردن 13 فروردین!

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز طبیعت

رئیس پلیس راهور گلستان گلستان‌نیز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه همزمان با روز طبیعت محدودیت‌های ترافیکی در استان اعمال می‌شود، تصریح کرد: در همین راستا از ساعت 7 صبح روز یکشنبه 13 فروردین از ورود کلیه وسایل نقلیه سنگین به ویژه اتوبوس و کامیون و همچنین وانت بارهایی که اقدام به حمل مسافر در عقب خودرو کرده‌اند ممانعت بعمل خواهد آمد.

سرهنگ عباس مهاجربسطامی با تأکید بر اینکه همچنین خودروها و موتورسیکلت‌هایی که رانندگان آنها اقدام به رفتارهای مخاطره‌آمیز و نامتعارف کنند توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد، افزود: در سایر تفرجگاه‌ها و مناطق گردشگری استان نیز محدودیت‌هایی ترافیکی یاد شده اعمال می‌شود و گردشگران و مسافران باید تذکرات پلیس را جدی بگیرند.

چند تذکر برای بدر کردن 13 فروردین!

آماده باش مأموران یگان حفاظتی استان گلستان

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان نیز در گفت و گو با اصحاب رسانه با بیان اینکه هم استانی‌ها در صورت وقوع حوادثی همانند آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها و یا هرگونه تخریب موارد را در اسرع وقت به یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند، اضافه کرد: شماره تلفن‌های 1504 و 139 آماده پاسخگویی به هموطنان در هنگام بروز هر نوع حادثه‌ای است.

سرهنگ عیسی گلبینی از آماده باش مأموران یگان حفاظتی اداره کل منابع طبیعی استان گلستان خبر داد و عنوان کرد: مأموران برای مقابله با هر نوع حادثه‌ای آموزش‌های لازم را دیده‌اند و قطعاً در روز سیزده بدر در صحنه خواهند بود. ادامه مطلب...

دوشنبه 102 فروردین 14 , ساعت 1:42 صبح

دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان + متن، ترجمه ، صوت و نماز

اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ علی العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین.

ترجمه متن دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش وپاکدامنی و بپوشانم در آن جامه قناعت وخودداری ووا دارم نما در آن بر عدل وانصاف وآسوده ام دار در آن از هر چیز که میترسم به نگاهداری خودت ای نگه دار ترسناکان. ( مفاتیح الجنان )

شرح دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان

در این دعا می گوییم خدایا روزی کن من را در ماه رمضان و به دو چیز و زینت بده، ستر و عفاف، ستر یعنی اینکه گناهان مردم را مخفی کنم. خدا به ما توفیق دهد تا بتوانیم تنها به عیب خود بپردازیم و به عیب دیگران کاری نداشته باشیم پس باید عیب دیگران را آشکار نسازیم شاید آنها توبه کنند. عفاف یعنی اینکه گناه نکنیم و عفت نفس داشته باشیم. 

در این دعا می گوییم خدایا من را به دو چیز یکی لباس قناعت و دیگری کفاف مستور کن؛  کفاف یعنی اینکه زندگی را بگذرانیم. فقر و تهی دستی انسان را ذلیل و مال و ثروت زیاد انسان را گرفتار می کند ، پس از خدا بخواهیم که به اندازه کفاف زندگی به ما بدهد. قناعت هم به انسان عزت می دهد و کسی که قناعت دارد خدا او را عزیز می کند.

در این دعا می گوییم خدایا کاری کن انصاف داشته و عادل باشم و از هرچه می ترسم من را امان ده، به عصمت و حفظ و نگهبانی خودت ای کسی که هر که به تو متوسل می شود، از او نگهداری می کنی.

 


یکشنبه 102 فروردین 13 , ساعت 5:14 عصر
اوّلین توصیه‌ مرحوم حاج میرزا علی آقای قاضی به علامه طباطبایی

روایت است نافله‌ شب حتماً به جا آورده شود زیرا خصوصیّاتی در بلند شدن در نیمه‌ شب وسحر و عبادت کردن و توجّه کردن وجود دارد که در هیچیک از نمازهای 24 ساعت شبانه روز، این خصوصیّات وجود ندارد.

خبرگزاری مهر- گروه دین و اندیشه: بعد از قرآن کریم، حدیث دومین منبع و سند دین شناسی و تعیین کننده راه سعادت انسان‌ها است. تکیه بر این منبع حیات بخش در برخی حوزه‌های دین پژوهی همچون فقه و بخش‌هایی از اخلاق بیشتر و گسترده‌تر است؛ زیرا اصول این دانش‌ها در قرآن به اجمال و اشاره آمده و تفصیل آن را باید در حدیث یافت.

حضرت آیت الله خامنه ای همواره در ابتدای درس خارج فقه خود که تا پیش از کرونا، چندین سال منظم برگزار گردید به قرائت و تبیین و شرح یک حدیث می‌پرداختند.احادیثی که با مضامین اخلاقی و اجتماعی و قابل استفاده برای عموم جامعه است و شرح حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر احادیث نیز حاوی نکات نو و کاربردی در سبک زندگی اسلامی است. ادامه مطلب...

یکشنبه 102 فروردین 13 , ساعت 5:13 عصر
ارائه مشاوره‌های رایگان در 11 ساحت به بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن

مدیر بخش مشاوره‌های قرآن بنیان گفت: امسال نسبت به سال گذشته که در پنج ساحت کار مشاوره‌ای داشتیم، سعی کردیم این عدد را به 11 ساحت برسانیم. تمام مشاوره‌ها در این بخش از نمایشگاه به برکت قرآن ب

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدحسین چاوشیان مدیر بخش مشاوره‌های قرآن بنیان در خصوص اقدامات این بخش در طول نمایشگاه گفت: امسال دومین سالی است که بخش مشاوره‌های قرآن بنیان در نمایشگاه قرآن حضور خواهد داشت، اما امسال نسبت به سال گذشته که در پنج ساحت کار مشاوره‌ای داشتیم، سعی کردیم این عدد را به 11 ساحت برسانیم.

افزایش سه برابری مشاوران برای حضور در نمایشگاه قرآن

وی ادامه داد: البته با این افزایش قطعاً باید مشاوران بیشتری هم به جمع ما اضافه شود که این امر اتفاق افتاد و مشاوران سه برابر نسبت به دور گذشته افزایش خواهند داشت.

مدیر بخش مشاوره‌های قرآن بنیان ابراز کرد: مشاوران ما نیز از بین اساتید دانشگاه و شخصیت‌های حوزوی در رشته‌های روان‌شناسی، علوم تربیتی و خانواده خواهند بود.

پاسخگویی به شبهات نوجوانان در نمایشگاه قرآن

چاوشیان یادآور شد: باتوجه به اتفاقات اخیر در کشور، قطعاً شبهات و سوالات زیادی ذهن نوجوانان و جوانان ما را به خود مشغول کرده است، به همین منظور برای این قشر بخش جداگانه‌ای را در نظر گرفته‌ایم تا پاسخگوی شبهات آنها باشند.

پیش‌بینی فضایی برای نگهداری از کودکان در زمان مشاوره خانواده‌ها

وی افزود: یکی از ابتکارات ما در این دوره مربوط به حوزه کودکان است، متأسفانه براساس تجربه سال پیش متوجه شدیم بسیاری از خانواده‌هایی که کودک داشته و نیازمند مشاوره هستند به دلیل اینکه شرایط نگهداری فرزندانشان برایشان سخت است از گرفتن مشاوره صرف نظر می‌کردند.

مدیر بخش مشاوره‌های قرآن بنیان ادامه داد: به همین خاطر فضایی را برای کودکان تعبیه کردیم که خانواده‌ها بتوانند فرزندان خود را در اختیار مربیان ما قرار دهند تا ضمن ایجاد فضای شاد قرآنی برای کودکان؛ خانواده‌های نیز بتوانند از مشاوران ما بهره ببرند. ادامه مطلب...

یکشنبه 102 فروردین 13 , ساعت 5:12 عصر
اولین مسابقه  قرائت قرآن و اذان ویژه کودکان مهاجرین و اتباع خارجی

موسسه فرهنگی هنری ساتیا اولین مسابقات بین المللی قرائت قرآن و اذان ویژه کودکان مهاجرین و اتباع خارجی در ماه مبارک رمضان برگزار می نماید.

به گزارش خبرنگار مهر، مؤسسه فرهنگی هنری ساتیا اولین دوره مسابقات قرائت قرآن کریم و اذان ویژه کودکان مهاجرین و اتباع خارجی در سطح بین المللی با همکاری سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور، جامعة المصطفی العالمیة، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی استان قم، اداره کل آموزش و پرورش استان قم، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، سازمان اوقاف و امور خیریه استان قم، سازمان حج و زیارت استان قم، موکب سید الشهدا ع، هیأت‌های مذهبی، بنیاد بین المللی آفاق، مؤسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم، مؤسسه خیریه امام هادی ع، بانک ملی ایران، و سایر نهادهای مربوطه برگزار می‌کند.

علیرضا ناییج رئیس برگزاری مسابقات اعلام کرد که مسابقات در سطح بین المللی با حضور اتباع کشورهای مختلف برگزار می‌شود. مسابقات، مخصوص کودکان مهاجرین و اتباع خارجی مقیم ایران و سایر کشورهای جهان دارای حداکثر 12 سال است که باید فایل فیلم ضبط شده قرائت خود را با فرمت mp4، به شماره 989382342492+ در ایتا و یا واتس اپ حداکثر تا پایان ماه مبارک رمضان ارسال نمایند. ادامه مطلب...

یکشنبه 102 فروردین 13 , ساعت 5:11 عصر

ماه مبارک رمضان ماه روزه داری و بندگی خداوند است و روزها و شب‌های این ماه عزیز از بهترین اوقات عمر انسان است که باید نهایت استفاده را به ویژه با عبادت از آن برد.

دعای روز یازدهم ماه رمضان

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الْاِحْسانَ وَکَرِّهْ اِلَیَّ فیهِ الْفُسُوقَ وَالْعِصْیانَ وَحَرِّمْ عَلَیَّ فیهِ السَّخَطَ وَالنّیرانَ بِعَوْنِکَ یا غِیاثَ الْمُسْتَغیثینَ

خدایا دوست گردان نزد من در این ماه احسان و نیکی را و ناخوش‌دار در پیش من در این روز فسق و نافرمانی و گناه را و حرام گردان در این روز بر من خشم کیفربار و آتش (سوزان) را به کمک خودت، ای فریاد رس فریادخواهان

دعای روز یازدهم ماه رمضان

شرح دعای روز یازدهم ماه رمضان

آیت‌الله مجتهدی تهرانی در شرح «اَللّهُمَّ حَبِّبْ اِلَیَّ فیهِ الاِحْسانَ» می‌گوید: خدایا کاری کن که من خوبی را دوست داشته باشم و از بدی و گناه بدم بیاید. خدایا کاری کن که کار خوب انجام دهیم. یا به درهمی، یا به قدمی و یا به زبانی آدم باید از انجام کارهای خوب لذت ببرد و در احسان ریاکاری نکنند تا در این صورت در قیامت به او اجر دهند. ادامه مطلب...

شنبه 102 فروردین 12 , ساعت 1:55 صبح
12 فروردین؛ روز جمهوری اسلامی + تاریخچه، نتایج انتخابات و سخنان امام خمینی (ره)

12 فروردین ماه؛ از سال 58 تا کنون روز جمهوری اسلامی نام گرفته است؛ با مطالعه این مطلب می توانید با تاریخچه روز جمهوری اسلامی، نتایج انتخابات و سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در رابطه با روز دوازده فروردین آشنا شوید.

به گزارش ایمنا، انقلاب اسلامی ایران با رهبری خمینی کبیر (ره) و مجاهدت‌های مردم شریف ایران در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید تا به عمر طاغوت و استبداد و استکبار در ایران خاتمه دهد.

پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57، در روز دوازدهم فروردین کامل شد؛ مردم مسلمان ایران با حضور آگاهانه و متعهدانه در اولین انتخابات آزاد تاریخ ایران، نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای اداره کشور انتخاب کردند.

12 فروردین 1358

انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن 57 به پیروزی رسید و امام خمینی (ره) در همان آغازین روزهای پیروزی انقلاب دولت موقت را موظف به برگزاری همه پرسی کردند.

رفراندوم جمهوری اسلامی از ساعت 8 صبح روز 10 فروردین ماه 1358 در داخل و خارج کشور آغاز و بنا به روایت صادق طباطبایی از روز اول انتخابات ازدحام جمعیت برای شرکت در همه پرسی به حدی بود که پیش از غروب 10 فروردین 58 امام خمینی (ره) دستور به تمدید زمان برگزاری انتخابات دادند. ادامه مطلب...

شنبه 102 فروردین 12 , ساعت 1:39 صبح
زندگینامه حضرت خدیجه کبری (س) مملو از فداکارهای ایشان در راه اسلام و مساعدت‌های آن بزرگوار به پیامبر است که می‌توند الگویی برای تمام زنان مسلمان باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ حضرت خدیجه نخستن زن پیامبر (ص)، اولین زنی بود که اسلام آورد. ایشان در سال 68 قبل از هجرت به دنیا آمدند و در تاریخ 10 رمضان سال سوم قبل از هجرت دیده از جهان فرو بستند. بسیاری از تاریخ نویسان بر این امر هم نظر هستند که خدیجه عزیزترین زن نزد پیامبر اسلام بود. در ادامه با زندگینامه حضرت خدیجه، در مورد ازدواجش با پیامبر اسلام فرزندان‌شان، فضیلت‌هایش، القاب ایشان و... بیشتر آشنا خواهید شد. 

خلاصه زندگینامه حضرت خدیجه کبری

حضرت خدیجه دختر خُوَیلد بن اسد و فاطمه دختر زائده است. او در سال 68 پیش از هجرت متولد شد. جذابیت زندگی این بانوی بزرگوار اینجاست که در جامعه آن روز از جوانی به کسب و کار و تجارت پرداخت و از همان موقع به خاطر دوراندیشی و هوشی که داشت، در میان اعراب زبانزد شد. در تاریخ بار‌ها از او با القابی، چون «بانوی عاقل» یا «بانوی دوراندیش و خردمند» یاد شده، ولی بهترین لقب او «بانوی بانوان قریش» است که اشاره به جایگاه او در میان مردم دارد. حضرت خدیجه در آن ایام همواره به نیازمندان کمک می‌کرد و در جامعه آن دوران به عنوان بانویی پرهیزکار و مورد احترام شناخته شده بود. مکنت و قدرت مالی ایشان از پدری بود که از بزرگان قریش و فردی استبداد ستیز و شجاع به شمار می‌رفت.
 
تا اینکه همین کسب و کار (تجارت ابریشم) موجبات آشنایی ایشان با حضرت محمد (ص) را فراهم نمود. در ابتدای کار درستکاری، امانت‌داری و صداقت حضرت محمد (ص) توجه ایشان را جلب کرد. در روایات گفته شده که حتی خود ایشان از پیامبر (ص) خواستگاری کرده‌اند. طبق برخی روایات مراسم خواستگاری با حضور عموی پیامبر ابوطالب و ورقة بن نوفل پسر عموی حضرت خدیجه (س) که مردی دانشمند بود، برگزار و بعد از آن خطبه عقد میان پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) جاری شد. در آن زمان حضرت محمد (ص) حدود 25 سال داشت و حضرت خدیجه نیز 40 ساله بود (به نقل از تاریخ طبری).
 
البته در مورد سن حضرت خدیجه (س) در زمان ازدواج اختلاف نظر بسیاری است، روایات بسیاری وجود دارد که می‌گوید ایشان در آن زمان 28 ساله یا حتی 25 ساله بوده‌اند، طبق مطالب موجود در تاریخ بیهقی وی در زان وفات 50 سن داشتند و از آنجا که 15 سال قبل از بعثت با پیامبر اکرم (ص) ازدواج کرده بودند، در زمان ازدواج این بانوی بزرگوار 25 ساله بوده است. به هر حال عشق و علاقه بسیاری میان پیامبر (ص) و خدیجه (س) وجود داشت. حضرت محمد (ص) تا زمانی که خدیجه (س) در قید حیات بود همسر دیگری اختیار نکرد و پس از فوت ایشان نیز همواره به یاد ایشان بود. از طرفی دیگر خدیجه (س) نزدیکترین نسب را در مقایسه با سایر همسران به حضرت محمد (ص) داشتند او از سوی پدر با جدّ سوم پیامبر، قصی و از جانب مادر با جدّ هشتم پیامبر، لوّی نسب می‌شد که در نهایت اجداد هر دو به حضرت اسماعیل (ع) و ابراهیم خلیل (ع) می‌رسد. ادامه مطلب...
شنبه 102 فروردین 12 , ساعت 1:35 صبح
برخی فضیلت‌های ماه رمضان در آیینه قرآن و احادیث

ادعیه منسوب به اهل بیت وحی علیهم‌السلام از مهم‌ترین منابع جهت درک معارف حقه‌ی الهی از جمله فضائل ماه مبارک رمضان است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ادعیه و زیارت‌نامه‌های منسوب به اهل بیت وحی علیهم‌السلام از مهم‌ترین منابع جهت درک معارف حقه‌ی الهی و دریافت تبیین‌های رفتاری و اخلاقی است،‌ چرا که کلام معصومین علیهم‌السلام متصل به وحی و رفتار این انوار مقدس طبق مشیت الهی است. حال که در ماه مبارک رمضان قرار داریم، با مروری بر فرازهایی از دعای 44 صحیفه سجادیه (ع) درباره «دعا به وقت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان» به برخی از مراقبت‌های این ماه پر عظمت می‌پردازیم.

در فرازهایی از این دعای شریف می‌خوانیم:

 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَلْهِمْنَا مَعْرِفَةَ فَضْلِهِ وَ إِجْلَالَ حُرْمَتِهِ وَ التَّحَفُّظَ مِمَّا حَظَرْتَ فِیهِ وَ أَعِنَّا عَلَى صِیَامِهِ بِکَفِّ الْجَوَارِحِ عَنْ مَعَاصِیکَ وَ اسْتِعْمَالِهَا فِیهِ بِمَا یُرْضِیکَ حَتَّى لَا نُصْغِیَ بِأَسْمَاعِنَا إِلََى لََغْوٍ وَ لَا نُسْرِعَ بِأَبْصَارِنَا إِلَی لَهْوٍ
یعنی خدایا، بر محمّد و آلش درود فرست و شناخت برتری این ماه و بزرگداشت احترامش را و خودداری از آنچه که در این ماه ممنوع کردی، به ما الهام فرما و ما را به روزه داشتن این ماه و حفظ جوارح‌مان از گناهانت و به کار گرفتن آن‌ها در آنچه که تو را خشنود می‌کند، یاری ده؛ تا با گوشمان به گفتار لغو گوش نکنیم و با چشممان به تماشای لهو نشتابیم. ادامه مطلب...

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ