سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مؤمن، بر آن که با او دشمنی می ورزد، ستم نمی کند و در راه آن که دوستش دارد، دست به گناه نمی زند . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 102 اردیبهشت 9 , ساعت 10:43 عصر

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات مهم‌ترین مسائل مطرح شده در دیدار امروز کارگران با مقام معظم رهبری را تشریح کرد.

روایت مسئول بسیج کارگران و کارخانجات از ‌مسائل طرح‌شده کارگران در دیدار با رهبر معظم انقلاب‌

حمیدرضا الله‌بداشتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد مهم‌ترین مسائل مطرح شده در دیدار امروز جمعی از کارگران با مقام معظم رهبری به مناسبت هفته کار و کارگر و بسیج کارگری، اظهار داشت: مهم‌ترین خواسته کارگران که در حضور رهبر انقلاب از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان شد گزارشی از حوزه عملکرد وزارت کار در مسائل کارگری بود و تأکید رهبر انقلاب بر امنیت شغلی، رفاه کارگران، سلامتی کارگران، بالا بردن کیفیت زندگی کارگران و تلاش برای افزایش حقوق کارگران و بهداشت کارگران و ایجاد امنیت شغلی برای کارگران بود.

وی در مورد مهم‌ترین نکات از سخنان رهبری گفت: یکی از نکات مورد تأکید در فرمایشات رهبر انقلاب،  بحث سهم‌بری عادلانه از کار کارگر به ازای زحمت کارگر بود که کارفرمایان باید منصفانه حق کارگر را بپردازند. 

مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات عنوان کرد: نکته دیگر در فرمایشات رهبر انقلاب این بود که پرداختن به حوزه معیشت کارگران به معنای هزینه نیست، بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود.

الله‌بداشتی در مورد مبارزه با فساد اظهار داشت: در سخنان رهبری به این نکته اشاره شد که مدیری که جرأت برخورد با مفسد داخلی را ندارد جرأت برخورد با زورگویان خارجی را هم نخواهد داشت، یعنی قدرت مبارزه را  نخواهد داشت.

وی افزود: توجه به آموزش کارگران و تولید به دست کارگران ماهر، از دیگر مطالبات رهبری از دستگاه‌های اجرایی و مدیران بود،؛ قطعا هرچه تعداد کارگران ماهر در کشور بیشتر شود تولید و بهره‌وری در کشور افزایش می‌یابد.

به گفته مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات در سخنان رهبری، فساد به اژدهای هفت سر تشبیه شد و گفته شد از سال 82 که فرمان هشت ماده‌ای مبارزه با فساد را به دستگاه‌ها اعلام کردند، به آن عمل نشد که اگر به آن عمل می‌شد وضعیت فساد به گونه‌ای دیگر بود.

الله‌بداشتی همچنین در مورد آسیب‌شناسی واحدهای تولیدی عنوان کرد: سال گذشته یک‌هزار واحد تولیدی در کشور آسیب‌شناسی شد که از این تعداد 735 واحد دوباره احیا و رفع موانع تولید در آن انجام شد.

وی مهم‌ترین موانع تولید در کشور را کمبود سرمایه در گردش، بدهی به تأمین اجتماعی، بدهکاری بانکی، بازار هدف صاداتی، بدهی مالیات، مشکلات زنجیره تولید از مواد اولیه تا محصول نهایی و برخی قوانین مزاحم تولید، عنوان کرد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ