پویش برائت جهانی از رژیم جلاد؛ هفت بار «مرگ بر اسرائیل»
رسانهی KHAMENEI.IR با انتشار هفت بار «مرگ بر اسرائیل» در برائت از رژیم جلاد صهیونیستی و همراهی با حاجیان بیتالله الحرام در «هفت بار رمی جمره» از کاربران دعوت میکند تا با انتشار همین محتوا در صفحات خود به پویش مجازی «#رمی_اسرائیل» بپیوندند.
عید قربان جلوه گاه تعبّد و تسلیم ابراهیمیان حنیف است، و فصل قرب مسلمانان به خداوند، در سایه عبودیّت.
عید قربان فصل قربانی کردن عزیزها در آستان «عزیزترین» یعنی خداست. عید قربان مجرای فیض الهی و بهانه عنایت رحمانی به بندگان مؤمن و مطیع است. و هر کس بتواند رضای خویش را فدای رضای حق کند، از خواسته دل در راه خواسته خدا چشم بپوشد، و از داشته ها و خواسته ها بگذرد، به مرز عبودیت می رسد.
«قربانی» وسیله قرب به خداست و عید قربان روز تقرّب به پروردگار است. روز رها شدن از تعلّقات قربانی کردن تمنیّات در پیش پای اراده الهی است. ادامه مطلب...
تاریخ روز عرفه
روز نهم ماه ذی الحجه است. دوازدهمین ماه از سال هجری قمری است. یعنی ماه آخر آن و بعد از ماه ذی القعده می آید که در آن مناسک حج انجام می شود و از ماه های حرام است. یعنی ماه هایی که در آن جنگ توسط اعراب قدیم حرام بود.
فضیلت روز عرفه
مسلمانان در فضیلت روز عرفات اتفاق نظر دارند. این روز از مقدس ترین روزهای سال قمری اسلامی است (درست مانند شب قدر، شب نزول در رمضان، مقدس ترین شب سال هجری).
- روز عرفه یکی از ایام ماه های حرام است، ماه های حرام عبارتند از: ذی القعده، ذی الحجه، محرم، رجب و روز عرفه یکی از روزهای ذی الحجه است. ادامه مطلب...
محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب علیه السلام مشهور به امام محمدِ باقر (ع) پنجمین امام شیعیان است. مشهورترین لقب او «باقر» به معنای شکافنده است که بر پایه حدیث لوح، این لقب را پیامبر اسلام (ص) پیش از ولادتش به او داند. امام باقر (ع) حدود 19 سال امامت شیعیان (از سال 95 تا 114 قمری) را برعهده داشت که با پنج تن از خلفای بنیامیه همزمان بود. ایشان در 57 سالگی در هفتم ذیالحجه سال 114 قمری به شهادت رسید.
اول ذی الحجه مصادف با سالروز ازدواج پر برکت حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است.
حضرت فاطمه (س) دختر بزرگوار حضرت محمد مصطفی (ص) که به عنوان برترین بانوی دوعالم شناخته میشود، در اولین روز از ماه ذیالحجه سال دوم یا سوم هجری قمری با حضرت علی (ع) ازدواج کرد. ماه ذیالحجه یکی از ماههای پر برکت است که دو عید بزرگ قربان و غدیر در این ماه قرار دارد و سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) نیز ارزش این ماه را دو چندان کرده است.
روز ازدواج
در تقویم رسمی ایران، سالروز ازدواج فرخنده و مبارک حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) که مصادف با اول ذیالحجه هر سال است، به عنوان روز ازدواج نامگذاری شده است. این روز خجسته به دلیل برکت ازدواج این دو معصوم گرانقدر تاریخ مناسبی برای زوجهای جوان است تا جشن ازدواج خود را در این روز برپا کرده و با پیوند زدن دلهای خود به زندگی امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، شادی خود را با این روز مبارک هم زمان کنند و تلاش کنند زندگی خوب و پربرکتی مثل حضرت علی و فاطمه (س) داشته باشند.
مهریه حضرت فاطمه زهرا (س)
در مورد میزان مهریه حضرت زهرا (س) اختلاف نظرهایی وجود دارد ولی با توجه به روایات متعدد مشخص است که مهریه آن حضرت بین 400 تا 500 درهم بوده است که متناسب با ارزش پولی آن زمان، مهریهای متوسط (نه بسیار کم و نه زیاد) محسوب میشد. این میزان مهریهای است که پیامبر (ص) برای همه دختران امتش تعیین کرد که از آن به عنوان مهر السنه حضرت زهرا (س) یاد میشود. علاوه بر این مهریه که ارزش مادی دارد، مهریههای معنوی دیگری نیز در برخی از روایات برای بانوی دوعالم ذکر شده است. یکی از این روایتها اشاره به این دارد که حضرت زهرا (س) از پیامبر (ص) درخواست کرد تا از خدا بخواهد مهریهاش را شفاعت از مسلمانان گناهکار قرار دهد. همچنین در روایت دیگری آمده است که مهریه حضرت زهرا (س) در آسمان یک پنجم دنیا و ثلث بهشت و چهار رود فرات، نیل، نهروان و بلخ مقرر شده است.
سن ازدواج حضرت علی (ع)
بنا بر روایات تاریخی گفته شده است که امام علی (ع) در هنگام ازدواج با حضرت فاطمه زهرا (س) بیست و یک ساله بود.
سن ازدواج حضرت فاطمه (س)
گفته شده است که حضرت فاطمه زهرا (س) در هنگام ازدواج 9 تا 11 ساله بودند که این سن برای ازدواج دختران در آن زمان عادی و معقول بوده است.
اختلاف سنی ازدواج حضرت علی (ع) و فاطمه (س)
بر اساس روایات دینی حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) بین 10 تا 12 سال اختلاف سنی داشتهاند. ادامه مطلب...
”امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است“ و تا تاریخ زنده است راه، اندیشه، گفتار و منش امام (ره) زنده خواهد ماند.
امام خمینی در روز بیستم جمادی الثانی 1320 هجری قمری مطابق با 30 شهریـور 1281 هجری شمسی در شهرستان خمین از توابع استان مرکزی ایران در خانواده ای اهل علـم و هجرت و جهاد پـای بـر خـاکدان طبیعت نهاد و در 14 خرداد سال 1368 هجری شمسی به ملکوت اعلاء پیوست. در گذر ایام و تواتر لیل و نهار به چهاردهم خرداد که می رسیم ، روزی که شاهد یکی از سنگین ترین حوادث مصیبت بار دهه های اخیر بود. مصیبت رحلت بزرگمرد انقلابی و مجاهد تاریخ ساز و ظلم ستیز ، و مجتهد عارف و مردم دوست و الهی ، که با خروش مردانه و قیام دلیرانه خود عظیم ترین انقلاب دینی را به ارمغان آورد . ادامه مطلب...
قیام پانزده خرداد، نهضتی خودجوش و مردمی در تهران، قم و برخی از شهرهای دیگر در اعتراض به دستگیری امام خمینی در 15 خرداد 1342 بود. زمینههای سیاسی و اجتماعی و دینی این قیام به دهه 1330 ش و اقدامات تحریکآمیز نظام حاکم بازمیگردد، اما مهمترین حادثه که منجر به شروع قیام شد، سخنرانی امام خمینی در مدرسه فیضیه قم و پخش خبر آن در کشور بود. امام خمینی در این سخنرانی بهشدت و بهصراحت به شاه و اسرائیل حمله کرد، بهدنبال این سخنرانی، امام خمینی در سحرگاه 15 خرداد در منزل خود در قم دستگیر و به تهران منتقل شد و مردم همان روز در قم و تهران و دیگر شهرها به خیابانها ریختند و قیام پانزده خرداد شکل گرفت. ادامه مطلب...
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، در نامهای خطاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای آمریکا، ضمن ابراز همدلی و همبستگی با اعتراضات ضدصهیونیستی این دانشجویان، آنان را بخشی از جبهه مقاومت دانستند و بر تغییر وضعیت و سرنوشت منطقه حساس غرب آسیا تأکید کردند.
متن نامه حضرت آیتالله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
ادامه مطلب...
شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دوران سهساله ریاست جمهوری حضور پررنگی در جمع فعالان امور قرآنی داشت و بیانات مهمی را در مورد قرآن کریم چه در زمینه مسائل فنی رویدادها و چه ترویج مفاهیم بلند آن، ایراد کرد که تا سالهای سال میتواند نصبالعین مدیران این حوزه قرار گیرد.
شهید خدمت آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دوران حضور در منصب ریاست جمهوری، حمایت کمنظیری از فعالیتهای حوزه قرآن کریم داشت، حمایتی که بسیاری را دلگرم به رونق فعالیتهای قرآنی در سالهای آتی کرده بود و اینکه در اوج رفتارهای زشت برخی کشورهای غربی و بیاحترامی به ساحت شریف قرآن، او این کتاب آسمانی را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در دست گرفت و بار دیگر به جهانیان معرفی کرد. ادامه مطلب...
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
نویسنده معروف آمریکایی شعرش را به مردم غزه تقدیم کرد
جنگیرها از چه روشهایی برای فریب استفاده میکنند
ادای احترام سردار قاآنی به مقام شهید یحیی سنوار
فیلم مقاومت راوی جنایات امروز صهیونیستها باشد
شهادت سنوار باعث توقف مقاومت نخواهد شد
عملیات بی سابقه
سفر قالیباف به لبنان پیامهای بسیاری داشت
خطری نبود، خطری نیست
مسابقه ادبی دلنوشته برای سید عزیز مقاومت، سیدحسن نصرالله
[عناوین آرشیوشده]